Country

 

 

 

Country Club Moonshine

 

Beste country vrienden,


Door omstandigheden moeten wij u helaas mededelen dat 2017 het laatste Countryfestival is geweest wat wij als vereniging hebben georgani...seerd.
Wij kunnen als amateurs terugkijken op 5 mooie jaren, mede mogelijk gemaakt door uw medewerking.
De wetten, gemeente, handhaving en andere factoren maken het ons onmogelijk om weer onze nek uit te steken om dit financieel rond te maken.
De vereniging blijft echter bestaan en we gaan verder kijken wat de mogelijkheden voor u en ons zijn.
We bedanken iedereen die ons al die jaren heeft gesteund.

Vriendelijke groeten,
Bestuur Countryclub “Moonshine”.

 

WESTERN EXPERIENCE SUMMER FESTIVAL DEURNE GEANNULEERD

...

Met nog 3 weken te gaan voor de eerste editie van het Western Experience Summer Festival op Hippisch Centrum Deurne heeft de organisatie helaas moeten besluiten om het evenement te annuleren wegens tegenvallende kaartverkoop.

Festival directeur Ivo van der Bijl licht het besluit toe: “Wij zijn natuurlijk heel erg teleurgesteld, maar het nieuwe outdoor concept wat wij in gedachten hebben verdiend een goede start. Het woord ‘Gezelligheid’ staat bij ons hoog on het vaandel, en als dat niet gegarandeerd kan worden, dan is het beter om met nog drie weken te gaan nu deze moeilijke beslissing te nemen.

Intussen gaan wij uiteraard gewoon door met de voorbereidingen voor de 24e editie van de Western Experience op 27 & 28 januari 2018 in de Brabanthalen in Den Bosch.”

De organisatie biedt haar excuses aan alle mensen aan die reeds een kaartje gekocht hebben – uiteraard zal iedereen zijn/haar betaling (binnen 5 dagen) volledig teruggestort krijgen.

Meer weergeven
foto van Adrie Schouten.
 
 
 

 

 

Bestaat de TCC band nog wel...? wordt mij gevraagd nav de vorming van een geweldige nieuwe anders soortige country band Way Out West met daarin twee van onze TCC mensen nl Miranda en Manfred....

JA ZEKER bestaat TCC....zowel in TCC band als ook in de nieuwe band spelen veel van de bandleden ook in andere bandjes...daarnaast was/is het ook al langere tijd mogelijk Miranda&Manfred als duo "kleintje TCC" te boeken;

Afgesproken is dat onze TCC band in de huidige bezetting dus met Miranda & Manfred en ook de band Way Out West gewoon naast elkaar blijven functioneren want we houden allemaal van het maken van (country-) muziek....de TCC band heeft haar eigen repertoire en dat is voor 95% een ander repertoire als dat van de band Way Out West...

We'll keep it country !!

 

Zaterdag 22 april 2017

BackToTheCountry

Part Six

Het geheel vernieuwde Theaterconcert

 

 

 

m.m.v.

Dick van Altena, Cor Sanne & Savannah

 

Theaterhotel Almelo, Schouwburgplein 1, 7607 AE Almelo

 

Aanvang 20.00 uur

 

Reserveren via tel. 0546 80 30 00 of via info@theaterhotel.nl of online via Kaartreservering

 

Deze show werd dit jaar bekroond met een DCMA Award!
Klik hier voor een voorproefje:
bttc video

Kijk voor andere shows bij u in de buurt op www.backtothecountry.nl

 

 

Tweedaags westernfestival bij Hippisch Centrum Deurne

 

DEURNE - Het Hippisch Centrum in Deurne is het decor van het nieuwe Western Experience Summer Festival. Het evenement met muziek, paardrijden, eten en een markt wordt gehouden op 22 en 23 juli. 

Het is het broertje van de Western Experience die al 22 jaar plaatsvindt in de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens het festival zijn er vier podia waarop westernmuziek geprogrammeerd wordt. Van Southern rock tot Americana, van pop country tot traditional. De artiesten worden binnenkort bekendgemaakt.

Verder kunnen bezoekers kijken naar wedstrijden paardrijden, showprogramma's, demonstraties en deelnemen aan clinics. Op het terrein staan verder diverse eetwagens, is er een themamarkt en zijn er drie dansvloeren. Willem-Jan Piggen, vestigingsmanager Hippisch Centrum Deurne, is blij met de komst van het nieuwe festival. ,,De locatie leent zich perfect voor dit soort evenementen."

 


COUNTRY FESTIVAL SCHEVENINGEN AFGELAST

Door het wegvallen van twee grote sponsoren sinds 2 weken, moeten wij helaas besluiten om ons mooie, gratis te bezoeken f...estival dit jaar niet door te laten gaan.

Zoals overal wordt het ook voor ons steeds moeilijker om sponsoren te vinden of subsidies te verkrijgen.
Wij hebben heel erg ons best gedaan om een alternatief te vinden maar helaas is dat niet gelukt op zo’n korte termijn.
Wij zijn inmiddels in gesprek met andere partijen die zich bereidt verklaren eventueel volgend jaar mee te werken maar voor dit jaar is ook hun budget niet meer toereikend.

Heel begrijpelijk dat jullie erg teleurgesteld zijn maar er was geen andere optie.

Dit is nu het tweede festival dat afgelast is binnen een maand, wat volgt nog in de toekomst.

 

 

 

Beste vrienden en vriendinnen,

 

Vanwege het grote succes in voorgaande jaren komen we op zaterdag 14 januari 2017 opnieuw met onze theatervoorstelling “Back To The Country” naar Het Klasse Theater in Tilburg. Het betreft een nieuw programma met ‘nieuwe’ liedjes zoals o.a. Behind Closed Doors, San Quentin, Cathy’s Clown, Rip It Up, He’ll Have To Go en natuurlijk de titelsong Back To The Country van Neil Young. Kortom: een feest van herkenning!


Na afloop van de voorstelling is er in de foyer weer een gezellige Afterparty, waarbij sing-alongs worden afgewisseld met uw verzoeknummers. Dit jaar ging het feest door tot in de late uurtjes en de verwachting voor 14 januari is niet anders! Kaarten à € 17,50 (incl. pauzedrankje) zijn te reserveren via marcel@marcelsmulders.com of via telefoonnummer (06) 161 095 56.

 

 

 

 

1e DMP Live bij Cafe Bolle!
Komt u ook ....

Entree Gratis
Heerlijk eten en geweldige artiesten bij Cafe Bolle Tilburg
Aanvang 15.00

Productie Leon Priest
www.desperado-mp.nl

Artiesten Jaimy Taylor (Talent)
en Desray bekend van o/a
2 Brothers on the 4th Floor (is een Nederlandse eurodancegroep, die in de jaren negentig van de twintigste eeuw haar succesperiode beleefde.)

U zult nu een andere kant van haar horen! ze wordt begeleid door 
gitarist/producent Patrick Dabre.

Americana - Country - eigenliedjes
en Westcoast

 


 

Genomineerden Voor de DCMA Gala 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hallo Country liefhebbers,


Zondag 23 oktober speelt No,...You Don't een koffieconcert in 't Oelnbret en Dalen.
Zie info.
Reserveren gewenst.


COUNTRYBAND NO,... YOU DON'T
23-10-2016

 TRADITIONAL COUNTRY MUZIEK IS SPRINGLEVEND. Helden als o.a. Hank Williams en Jimmie Rogers waren baanbrekers voor een hele nieuwe stroom artiesten zoals o.a.: George Jones; Webb Pierce; Ernest Tubb; Jim Reeves; Hank Locklin en nog vele vele meer. Traditional Country Band neemt U mee naar het platteland van de jaren ’50 en bouwt mooi verder tot het America van de jaren ’80. Een muzikale reis waarvan u na afloop zult zeggen: wat een feest van herkenning. Eerlijk, heerlijk en recht uit het hart. En de leden van No,... You Don’t hebben allen hun sporen ruimschoots verdiend. 
Entree 11.30
Koffie met appelgebak, 1 consumptie en een hapje
€ 21.00
Na afloop
Oelnbretbuffet
€ 20.00
IJsje na?
€ 4.50

 

 

 

 

 

 

De band klinkt anders dan de gemiddelde countrygroep; er wordt niet gespeeld om linedancers te behagen......het gaat om een eerbetoon aan het Outlawgenre.

Slow Movin' Outlaws bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen zowel op binnen- als buitenlandse podia verdiend hebben met acts als Bertolf, Ana Popovic Band, Taneytown en Elske DeWall. Ze brengen een eerbetoon aan de outlawbeweging binnen de countrymuziek in de jaren zeventig, één van de meest creatieve periodes die dit genre ooit heeft gekend en die Nashville destijds op z’n grondvesten deed schudden.
Verantwoordelijk voor dat vernieuwende geluid uit lang vervlogen dagen waren onder andere Waylon Jennings, Johnny Cash, Willie Nelson, Kris Kristofferson, David Allen Coe en Tompall Glaser. Hun baanbrekende liedjes worden nieuw leven ingeblazen door de Slow Movin’ Outlaws. Alles ademt de sfeer van Dukes Of Hazard en Smokey And The Bandit.
Het vaste muziekprogramma van "Music @the Corner" bij Het Wapen van Drenthe is normaal de laatste vrijdag van de maand maar in verband met de Rodermarktfeestweek is het een week naar voren geschoven. Slow movin' outlaws opent de feestweek op vrijdag 23 september bij Het "Wapen van Drenthe" om 21:25 uur en de entree is gratis.

 

 

 

De 22e editie van de Western Experience in de Brabanthallen vindt plaats op 28 en 29 januari 2017. Meer nieuws volgt snel!
The 22nd edition of the Western Experience in the Brabanthallen ('s-Hertogenbosch the Netherlands) is going to be on
28th en 29th of January 2017. More news to follow. La 22e édition de 'Western Experience' dans le Brabanthallen aura lieu le 28 et 29 Janvier, 2017.

 

Met o.a.
THE MAVERTRICKS
(Mavericks Cover Band)
LAURA VAN DEN ELZEN & JAMBALAYA
JAIMY TAYLOR

More to come!

 

De Mavertricks zijn een ode aan deze ‘neo-traditional’ band uit Jacksonville, Florida. Met hun aanstekelijke mix van ska, country, latin, rock & roll, gospel en tex-mex, brengen The MaverTricks een spetterende tribute-show op de planken - in januari in de Brabanthallen op de Western Experience.

The MaverTricks staan garant voor een heerlijke 90 minuten durende show. Compleet met blazerssectie passeren grote hits als ‘All You Ever Do Is Bring Me Down’, ‘Summer Time’, ‘Pretend’, ‘Back In Your Arms’ en natuurlijk ‘Dance The Night Away’ de revue. Maar ook de minder bekende pareltjes laten elk publiek royaal aan hun trekken komen; hearing is believing!

The MaverTricks zijn gedreven muzikanten die hun muzikale sporen reeds hebben verdiend. Net zoals hun helden, komen zij ook uit het zuiden…
van Nederland.
______
The Mavertricks are an ode to the neo-traditional band from Jacksonville, Florida.
With their infectious mix of ska, country, Latin, rock and roll, gospel and Tex-Mex, this band brings a rousing tribute show - in January in the Brabanthallen at the Western Experience.
The Mavertricks guarantee a delightful 90-minute show. Complete with horn they play big hits as "All You Ever Do Is Bring Me Down," "Summertime," "Pretend," "Back In Your Arms" and of course "Dance The Night Away". But also the lesser known gems of music will be played. Hearing is believing!
The Mavertricks are passionate musicians.
Just like their heroes, they come from the south ...
of The Netherlands.

 

 

 

 

 

Nashville Country Star Buddy Jewell komt naar Tilburg!

Singer-songwriter Buddy Jewell werd geboren in Lepanto, Arkansas op 2 april 1961.

Als kind kocht hij de gitaar van een schoolvriend en leerde zichzelf een paar akkoorden. Hij kreeg een baantje bij een supermarkt en met het geld dat hij daarmee verdiende kocht hij een paar gitaar-lesboeken. Buddy luisterde ook aandachtig naar de nummers die zijn vader Buddy en oom Clyde hem voorspeelden en toen hij 15 werd kon hij zelf ook al aardig wat nummers spelen. Na het behalen van het High School diploma en een huwelijk dat na 2,5 jaar strandde pakte hij zijn muzikale carrière op 21-jarige leeftijd weer op. Hij werd leadzanger bij White Oak, de band waar hij 4 jaar mee rond zou toeren en toen dat stopte verhuisde Buddy naar Dallas, Texas. Om aan geld te komen werd hij acteur in een gunfighting show en deed op een gegeven moment mee aan een zangcompetitie, gesponsord door de fameuze band Alabama. Buddy won de competitie en dat leverde opeens wat werk op voor hem en zijn toenmalige band. Hij won daarna nog verscheidende zangcompetities en besloot in 1993 te verhuizen naar Nashville Tennessee om daar zijn geluk te beproeven. Dat viel niet mee en pas na 2 jaar vond hij een baantje als demozanger.

Hij zong ruim 5000 demo’s in voor country stars zoals o.a. George Strait, Clay Walker en Lee Ann Womack.

Na alleen maar afwijzingen bij meerdere platenmaatschappijen bracht Buddy met eigen geld 2 albums uit, respectievelijk in 2001 en 2002.


In 2003 was het geld weer eens op, maar werd hij winnaar in het TV-programma Nashville Star en dat leverde hem juist op tijd een platencontract op bij Columbia Records. Twee weken later werd zijn debuutsingle Help Poor Out The Rain gelanceerd en bracht het tot toppositie nummer 3 in de country hitlijsten. Van het bijbehorende album werden 500.000 exemplaren verkocht en Buddy kreeg een gouden certificaat van de Recording Industry Association of America (RIAA) Vervolgens bereikte ook de 2e single Sweet Southern Comfort een nummer 3 positie in de country charts. Eind 2005, na het uitbrengen van het 2e maar minder succesvolle Jewell album werd het contract bij Columbia beëindigd.

 

Het werd wat stiller rondom Buddy, de druk was er af en hij had het financieel een stuk beter nu. Spelen en zingen was een hobby geworden en het was pas in 2008 dat hij zelf een single uitbracht van het nieuwe album Country Enough onder de vleugels van Diamond Dust Records.

 

In 2015 tekent Buddy in Nashville een contract bij Lamon Records en neemt een album op met louter en alleen favoriete countrynummers die zijn vader hem vroeger voorspeelde. Het album heet dan ook ‘My Father’s Country’ en is werkelijk schitterend geworden met classics zoals o.a. Abilene, Behind Closed Doors en Galveston.

 

Tijdens Buddy’s concert in de Boemel gaat hij, naast eigen werk, ook zeker een aantal van deze nummers vertolken.

 

Dit betreft een akoestisch concert, heel intiem en sfeervol. Het voorprogramma wordt verzorgd door Marcel Smulders. Daarna is het de beurt aan Buddy met gitaarbegeleiding van Marcel Smulders en Peter van den Heuvel (Peter Hill)

Komt dat zien! 

 Buddy Jewell in Concert

Entree: € 12,50

Kaartreservering: bel (06) 161 095 56 of mail: marcel@marcelsmulders.com

 

 

 

Laura van Elzen
 
Zaterdagavond is het dan zo ver Nederlands Superster treedt in Duitsland op tijdens het Superstars bij  de Duitse zender RTL
Laura van Elzen ontmoette ik tijdens een talentenjacht  op het laatste  Floralia Country Festival in Oosterhout. Met verbazing
 
heb ik zitten luisteren naar haar optreden waar van ik zeer onder de indruk was. Laure is een dame met een geweldig stemgeluid
waarmee ze de mensen weet te boeien in de aandacht van het publiek te trekken. Met dit optreden heeft ze bij menig toeschouwer
een goede indruk achtergelaten, een eerste plaats was zeker terecht geweest . Heb even met haar gesproken en haar gefeliciteerd
met dit geweldige optreden waar we zeker meer van gingen horen.
Heb nimmer een zangeres gehoord die met zo,n stem de country rock weet te brengen. Ik heb haar toen al gezegd dat ze een
groot talent zou worden, dit heeft ze inmiddels waar gemaakt. Ze heeft al op menig country festival in Europa gestaan, en overal
een visite kaartje afgegeven.
Zaterdagavond staat ze in de finale van de Duitse Superstars op RTL, hier is ze de favoriet maar mij is het duidelijk dat ze als
eerste uit de bus komt.
 
Daarom zeg ik mensen ga kijken zaterdagavond om 20.15

 

 

 

 

 Cd Presentatie Sandra van Reijs Trio

26 Maart te Aalten

 

 

Kaartverkoop van start : 26 maart TRio Sandra Vanreys Cd presentatie.


Vanaf deze week zijn de kaarten te koop voor het concert ter gelegenheid van de nieuwe CD die op 26 maart
wordt gepresenteerd aan het publiek. De Cd heet On stage en bevat veel authentieke countrysongs gespeeld
in een akoestische setting. Marius en Pauline Duurland ,de 2 andere trioleden , spelen op contrabas, accordeon
, tin wi...sstle, mandoline, viool en Sandra speelt op de gitaar. Naast veel samenzang hoort u songs van The Eagles,
Dolly Parton, en vele bekende country artiesten voorbij komen
Naast de country songs staan er ook Ierse songs op het album. Kortom een mooie avond om naar toe te gaan.
Adres: CC de Hofnar in Aalten. Aanvang 20,15 uur. Zaal is open vanaf 19.,30 uur Kaarten zijn te koop á 10,--
euro bij de plaatselijke boekhandels of te reserveren via sandra@sandravanreys.nl Meer weergeven
 

 

SMULDERS & VAN ALTENA IN CONCERT

 

Na een zeer geslaagd optreden van singer-songwriters Marcel Smulders en Dick van Altena vorig jaar keert het duo met hun nieuwe programma weer terug naar Oirschot!

 

Zondagmiddag 1 mei zijn Smulders & van Altena ‘in concert’ met een twee uur durend optreden in het Hof van Solms, Koestraat 16, 5688 AH Oirschot.

Het karakter van dit duo is al even eenvoudig als de naam. Geen poespas: gewoon gitaren op schoot en glaszuivere vocalen met eigen songs, verrassende covers en een enkele klassieker. Genre: Country, jaren ‘50/’60/’70 (Soft)Pop & Americana.

 

U kunt reserveren voor enkel het concert, maar u kunt er ook voor kiezen om het concert uit te breiden met aansluitend een fantastisch driegangen diner.

Concert-tickets à 10 euro of combi-tickets à 30 euro kunt u reserveren via marcel@marcelsmulders.com of via telefoonnummer (06) 161 095 56.

Bezoek Hof van Solms om deze prachtige Brabantse locatie te bekijken.

 

 

 

 
 
Beste Country Noord,
 
De vijfde editie van de Country Promotion Night is alweer een feit en vind plaats op: zaterdag 12 maart 2016.

Hoewel deze editie al vroeg was volgeboekt zijn door omstandigheden en ziekte toch nog een paar wijzigingen noodzakelijk geweest. Uiteindelijk is het de organisatie weer gelukt om een mooie line-up te creëren met acts uit de diverse disciplines van de country scene.

Dit jaar mogen wij ook diverse organisatoren verwelkomen en zij zullen een infostand inrochten waar u informatie kunt verkrijgen.

Kortom, een avondvullend programma met Countrymusic, waarbij de linedancers en luisteraars zeker aan hun trekken zullen komen. 

Aan de 5e Country Promotion Night werken mee:
Artiesten:
  • The Country Wings
  • Wouter Broekman & Band
  • Rodejo
  • Jaimy Taylor
Infostands:
  • Dutch Country Music Association
  • Old West Saloon Festival
  • Country Dance Village
     
Aanvang 20:00 uur tot ongeveer 01:00 uur.
Dorpshuis is om 17:00 uur open, de zaal om 19:30 uur.

Toegang Gratis, ruime parkeergelegenheid voor de deur.
Ruime dansvloer is aanwezig.

Locatie:
Poppodium "The River"
Dorpshuis 't Knooppunt
Graaf Florisstraat 4a
4121 EL  Everdingen                             

 

 

 

 

Smulders & van Altena in Concert

 

PETER VAN DEN HEUVEL BESTE INSTRUMENTALIST VAN NEDERLAND

Savannah-gitarist Peter van den Heuvel (Peter Hill, foto) is onlangs gekroond tot ‘Instrumentalist van het jaar’. Daarnaast werd de succesvolle theaterproductie “Back To The Country” van Savannah, Cor Sanne & Dick van Altena uitgeroepen tot ‘Show van het jaar’. Dat gebeurde tijdens het 31ste gala van de Dutch Country Music Association, waar de jaarlijkse DCMA Awards werden uitgereikt. In de categorie ‘Band van het jaar’ werd Savannah helaas nipt verslagen door The Common Linnets, de band van Ilse DeLange. 

Met deze mail willen wij graag iedereen bedanken voor het uitbrengen van zijn of haar stem. 

Met vriendelijke groet,
Wilma, Marcel, Javier, Johan & Peter.

 

Savannah staat in zijn genre al dertig jaar aan de Europese top. De band heeft tal van cd’s en een live-dvd op zijn naam staan. Hun agenda is druk gevuld met optredens in binnen- en buitenland. Savannah bestaat uit: Wilma Smulders (keyboard/zang), Marcel Smulders (zang/ritmegitaar), Javier Garcia Vicente (basgitaar/zang), Johan Lemmers (drums) en Peter van den Heuvel (leadgitaar).Geachte familie,

 

In Winterberg geniet u dit jaar van een unieke combinatie van countrymuziek en kerstsfeer. Het hotel en uw kamer zijn tijdens het Savannah kerstarrangement van 20 tot en met 22 november al volop in kerstsfeer, de koks trakteren u op een voorproefje van het kerstdiner, het excursieprogramma brengt u naar de grote kerstmarkt in Dortmund met 300 kraampjes en de grootste kerstboom van Europa en uw favoriete countryband Savannah zal tijdens het diner kerstnummers ten gehore brengen.

Daarnaast is er natuurlijk het traditionele semi-akoestische avondconcert van Savannah op vrijdag in de Babbelbar en het “vol gas” avondconcert op zaterdag in de naast het hotel gelegen skihut, waar tevens de gelegenheid tot (lijn)dansen bestaat. Ook de fakkeltocht met Glühwein en de natuurwandeling met koffie staan dit jaar weer op het programma.


Heel betaalbaar

U boekt al een volledig Savannah-arrangement van 3 dagen (2 nachten) in een luxe 3-kamer appartement voor 4 personen met balkon, grote woonkamer, ruime badkamer en 2 slaapkamers en inclusief welkomstcocktail met hapje, een 3- en een 4- gangen (kerst)diner, 2x het zeer uitgebreide ontbijtbuffet, alle optredens en veel extraatjes voor slechts € 129,- p.p. Een standaardkamer boekt u al voor slechts € 159,- p.p. en een (ruimere) standaardplus kamer voor slechts € 10,- p.p. extra.

Bovendien heeft u de keuze uit eigen vervoer of, voor slechts € 50,- meer, een comfortabele busreis naar Winterberg met maar liefst 4 mogelijke opstapplaatsen en de rit naar de Kerstmarkt in Dortmund. (nog enkele busplaatsen vrij).

 

Voelt u de countrykriebels al door uw buik gieren? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog, zodat de voorpret kan beginnen.
Alle informatie over het programma en de prijzen vindt u in de bijgevoegde flyer.
Reserveren kan heel eenvoudig online of telefonisch: 0049 2981 9320 (Nederlandstalig).

Heel graag tot 20 november in Winterberg, ook namens Savannah!

 

Familie Meurs & Team Der Brabander

 

 

 

Country

 

Het noorden is goed vertegenwoordigd wat country bands betreft, al deze bands zoeken werk.

De bands zijn hier in het noorden wel bekend, maar niet zozeer in het westen of het zuiden;

Vandaar dat ik ze nu eens onder de aandacht wil brengen.

 

Het zijn de volgende bands: The Country Club, Mississipi, Sidewinder, Wild West Wind, Jannette and the Daltons,

 

 

Chadow Creek Ramblers, Jannet en Country Line, Tenderfeet, Tekielja, Mountain Eagel (Nieuw)

 

Ik zou zo zeggen ga u eens oriënteren van wat u van deze bands kan verwachten.

Een enkele band is bij het publiek wel bekend, voor de anderen zou het ook

leuk zijn om wat bekender te worden.

Ik hoop dan ook middels dit item daar verandering in te kunnen brengen.

Tenslote zijn we er voor om de artiesten te promoten.

 

 

Country Duo Two Remember

Over Country duo Two Remember:

Country duo Two Remember is een nieuw country duo uit het noorden. Het duo bestaat uit Gerard Bierman en Sieuwke Boorsma. 
Ze hebben elkaar leren kennen in 2014 bij een country avond waar ze allebei moesten optreden. Al snel ontstond er een vriendschap tussen de twee doordat ze allebei van de traditionele country muziek houden.

Sieuwke maakte toen nog deel uit van een ander Country duo waarmee ze nog een klein jaar optrad, 
Gerard was, na jaren in de commerciële muziek te hebben opgetreden o.a in een band, zijn solo carrière aan het opstarten in de Country muziek. Dit met groot succes.

In Juni 2015 stopt Sieuwke met het Country duo waarmee ze optrad. Voor haar kwam toen ,tot haar spijt, de muziek en het optreden op een zeer laag pitje te staan, dit omdat Sieuwke het niet zag zitten om solo op te treden. 
Zo nu en dan als de gelegenheid zich voordeed, bij optredens van Gerard waar Sieuwke ook aanwezig was als gast, deden Gerard en Sieuwke wel eens een duetje samen. Ze vonden dit allebei erg leuk om te doen, het samen zingen en genieten van de prachtige country muziek. En het leek erop dat het publiek het ook wel kon waarderen. 
Dit zette Gerard en Sieuwke aan het denken, moeten we hier niet iets mee doen??

Er ging een hele tijd overheen, Gerard was immers hard op weg met zijn solo carrière, wat erg goed gaat..
Een duo aangaan met Sieuwke zou betekenen dat Gerard in dat geval 100% voor het duo wil gaan.
Na lang nadenken en overleggen met elkaar heeft Gerard toch besloten om zich te storten op een nieuw Country Duo samen met Sieuwke. Ze zullen met veel enthousiasme en liefde voor de country muziek beginnen aan een nieuw avontuur als Country duo. 
Dit avontuur zullen ze aangaan onder de naam ‘’Country duo Two Remember’’.

Wat het duo u kan bieden is een avond vullend programma wat zal bestaan uit:
Uiteraard duetsongs, maar ook zullen Gerard en Sieuwke elk solo hun nummers brengen.

Country duo Two Remember hoopt u allen snel te ontmoeten op een volgend country evenement.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Login
« prev top next »


Alle rechten © Country Noord. Technische realisatie: http://www.brinkhost.nl, 2011